söndag 26 oktober 2008

Blåsigt?

Jag har hört att ni har blåsigt hemma. Själv har jag denna utsikt just nu.
Sol, 30 grader och härligt värre! Nu ska jag snart till poolen igen, siestan är över!


Mamma och pappa har kommit ner nu och deras resa har gått bra. De vilar nu och ikväll blir det krogen för välkomstmiddag.

onsdag 22 oktober 2008

Ögon-godis

Hur skulle det smaka med lite godis? Både för ögon och gom.
Så här mumsigt kan godiset se ut här nere. Jag saknar dock kackerlackorna (i godisform då!) de är riktigt mumsiga men i år kunde vi inte hitta några så ni får hålla till godo med lite mer vanliga spindlar, ormar, skorpioner mm.



Annars går det utmärkt att äta lammkotletter som Sara frossade på igår eller varför inte entrecote som jag njöt av.
Innan hade vi plöjt igenom olika pappersaffärer i jakt på scrappsaker! Ja, vi vet vi är skadade. Papper kunde vi hitta men mest i A4, lite festliga dekorationer också som blommor och bin (fast inte i samma förpackning. Vi får väl se om vi kan prestera ngt att visa upp. Nu är Sara nästan klar med läxan så nu bär det av ut i solen igen.

måndag 20 oktober 2008

Äntligen ute...

Jag kan äntligen avslöja den stora hemligheten!

Den är klar att möta offentligheten så kila genast in och titta!


Det har varit en krokig väg men nu är den här och en av dess stolta DT´s är jag och Sam. Kila nu in och titta och glöm inte prenumerera för det kommer mera och mera och mera...

På sydliga breddgader

befinner vi oss nu S och jag. Bild från flyget på väg ner till Teneriffa där vi befinner oss nu.

Vi möttes av sol och värme men det hade regnat under morgontimmarna fick vi veta när vi kom fram. Vi möttes också av en ostädad lägenhet! Efter lite munhuggeri så löste dig det också. Väskorna från källaren hade klarat sig bra även i år. Får påminna far och mor om att ta med fler sopsäckar bara. efter en lite inköpsrunda så gick vi till husets krog för ett minimål, Det visade sig vara dags för en trollerishow. Han var dukrig men vi orkade inte stanna, nu sover S och jag sitter och nickar till mellan varven. Imorgon /idag) är den stora dagen. S fyller 9. Titta gärna in till henne också.

lördag 18 oktober 2008

Bytt, bytt kommer aldrig mer igen...

Sannasmamma behövde tyg, jag kunde ordna. SÅ började den lilla transaktionen. Jag åkte till IKEA och fixade tyget, skickade det och sen var det bara att vänta på returen.
Vi kom överens om att jag skulle få ett överraskningspaket med scrapsaker tillbaka. Spännande värre ju! Tiden gick och vi undrade båda vad som hänt.
Till sist lyckades Sannasmamma reda ut det hela. Butiken som skulle skicka godiset hade fel mailadress att bekräfta till och därför hade det blivit hängade. Paketet gick iväg och efter en liten omväg hem till Sannasmamma så kom det till sist hem till mig!
Lycka. Stor spänning men jag hade inte möjlighet att öppna det direkt för jag hade brådis med curling av barn men jag hann i alla fall öppna och kika in lite grann.
På kvällen fick jag i alla fall ta och känna på grejerna! En liten del använde jag genast för den kom som på beställning. Visas inom kort ngn annan stans.
Nåväl detta var vad som fanns med i mitt paket.



Bra va! Vinylthickersen är bara ljuvlig, och den lilla prinsessramen likaså.

Tack Sannasmamma!

torsdag 2 oktober 2008

Nej då ingen risk...

jag har inte försvunnit fråm jordens yta!

Är bara lite sämre på att vara här och lämna avtryck. Hälsan är det lite si och så med och den ork jag får över när hem och hushåll tagit sitt lägger jag på AoS stora hemliga projekt. Nyfiken? Bra, det bör du vara. Men bara lite, lite till nu...
En liten tjuvkikning?