onsdag 19 november 2008

Äntligen något nytt...

Det har dröj och dröjt och dröjt men nu äntligen har jag blivit färdig till att skapa något som kan presenteras här.
Ett dopkort till lille Lukas som döptes nu i helgen. Det känns att det var länge sedan jag hann med att sitta och skapa på riktigt. Känner mig rikitg sugen på att bara få scrappa loss men det är fortfarande skralt med både tid och ork.
Så det är med mycket stor glädje jag i alla fall kan visa några bilder på kortet.


Framsidan



Insidan


Och så till sist tar vi en titt på baksidan, där jag har placerat en tag med vår hälsning. Det var inte så mycket men det blev alltid något att visa i alla fall.

fredag 14 november 2008

Blåsigt? JA så in i Norden!

Eftersom det är där jag befinner mig nu.
Scräpemma har varit inne och kommenterat och tack vare det så kom jag ihåg att jag har en blogg här också!
Nej, Scräpemma det blir inte mycket uppdaterat varken i denna eller i Sams blogg. Inte för att vi är overksamma men tiden vill inte riktigt räcka till alla gånger.
Just nu i höst så har det lilla vi har lyckats skapa fått vara med inriktning på alster till Skrotboken. Ovana som vi är vid DT-uppdrag så blev det ju en riktig rivstart. Alla har vi fått jobba väldigt mycket både med att skapa men också med allmänt uppbyggnadsarbete, det går inte helt av sig själv, men ack så roligt vi har! Om sen bara hälsan hade varit bättre så jag hade orkat göra mer än det lilla jag gör idag. Men bättre tider skall väl nalkas.
Som framgår av ingressen så är jag/vi i alla fall på hemmaplan igen. Vi fryser!
Även om inte solen sken på oss hela tiden på Teneriffa så är det bra mycket behagligare att kunna sitta på en balkong på kvällen än att sitta inne och huttra medan vindarna tar i utanför huset. Stormigt kan det visst bli till helgen dessutom. Huva! För släktingar kan jag meddela att mor och far nu har "flygstolar" tillbaka till good old Sweden igen samt att övriga inbokningar också flyter på enl. planerna.

Åter till min bloggs huvudsyfte:
Bilder på alster kommer så småningom men de flesta saker jag och Sam fått gjorda kan som sagt beskådas i Skrotboken. Följ länken ovan. Den bloggen är alltid värd ett besök tycker jag! Stolt, ja visst! =0)
Vi har fått slå ner lite på publiceringstakten ett slag för DT-gruppen härjas av div. virusar och andra sjukor som hör årstiden till. Smittar även vanliga virus över nätet tro? Men vi kommer igen. Håll ögonen öppna för nu drar det ihop sig till tävlingsdags och vilka vinster sen. Vansinnigt synd att jag inte får delta själv - jag vill ha!
Vi hörs igen när tid gives!