lördag 10 juli 2010

Arvet-semestern fortsätter

Idag slår bonden höet.
Först kanterna med lien (en bit igår, utanför hos oss idag, som tur var upptäckte jag honom i buskarna så jag stängde dörren till utedasset i morse) sedan kom traktorn fram. Han tar det så sakteliga. Idag har han tagit en fjärdedel av fältet.



Vår lilla sommarstudio!
Här kan jag och Sara släppa loss ordentligt. Skönt att ha en station för vardera del av skapandet. En med papper, en med dekorationer, en för stämpling, en för "lek" med olika inks och så vidare. Bra med ljus har vi också som synes.
Tröttnar vi på att scrappa så kan vi alltid spela lite boll - eller rättare sagt Sara kan spela boll eller hoppa hopprep och jag titta på. =)

tisdag 6 juli 2010

Semesterbild

Gissa var vi är?

söndag 4 juli 2010

EFIT - Ett Foto I Timman

Den 29e juni firades Camera Day i USA. Klart vi på Skrotboken vill vara med och fira. Det gör vi genom att utmana oss själva och er alla på en EFIT-dag. Inlägget där du kan kommentera hittar du här!

Den alternativa dagen fredagen den 2 juli har även den passerat men vill du testa att ha en EFIT-dag själv så lägg in en kommentar i alla fall - det är bara kul. Kommentera i inlägget och tala om vilken dag du har valt.

Jag valde att fotografera i fredags, en stressig dag full av aktiviteter eftersom jag hade en hel del packning och städning att göra inför min och dotterns semesterresa till Dalarna. Inte det mest optimala för min hälsa men ibland blir det på det viset. Tur det inte är för ofta för jag får betala dyrt med min hälsa när det blir så.

Nåväl med ett långt dygt blir det många foton också så jag har valt att gruppera dem 4a och 4a. Har inte hunnit redigera alla ännu men jag lägger in dem efterhand.

Here it goes ...


Dagen "före" avlutas på det nya dygnet med Skrotboksplanering så det får vara med det också... 02.20 - 09,20



Klockan 10.20 - 13.30



Klockan 14.20 - 17.25



Klockan 18.20 - 21.40



Klockan 22.20 - 02.00


Så där - det var det hela. =)

Sweet candy time - End July 7

Crafting Life's Pieces by Chelsea is having sweet candy time...



Who wouldn´t like this? My number is 177.
Hurry up!