onsdag 9 februari 2011

Julkort v 4 och 5

Dags att uppdatera med lite julkort.
På det fjärde julkortet lät jag mönsterpappret tala för sig själv. Ett papper som är så vackert behöver inte mycket mer. =)
Lite glaze här och var för att förhöja är fullt tillräckligt - det syns dock inte på fotot. Inuti kortet en guldstämpel, som inte heller den syns så väl på fotot - that´s it.


Julkortet till vecka fem är lite mer arbetat även om det är enkelt format.
Lite copper-mist på mönsterpappret för att få lite mer färganpassning och dessutom lite mer bling. Som vanligt är det chalkade kanter, julgranskulorna har fått ett lager Glossy accents och "hänger" i floss-tråd.



Insidan ...


Då var det ny vecka och dags för ännu ett kort.

måndag 7 februari 2011

Kan man tänka sig ...

jag har skapat något annat än julkort. =)

Ett gratulationskort till goa Eva - till henne passade denna kortmodell särskilt bra (i alla fall i mitt tycke). Tack för att jag fick chansen att prova något nytt. Det kommer att bli fler - det kan jag lova. Kul som attans var det.



Min kära laptop drog sin sista suck förra helgen - moderkortet sa godnatt och så var den "relationen" över. Nu har jag fått ta över Saras gamla stationära dator. Inte perfekt men ok det funkar. Efter en hel del möda har H-P fått flyttat över allt som fanns på hårddisken - man får vara tacksam för att det inte var den som havererade i alla fall, nu kan jag hitta alla foton igen. Efter lite sorterande skall jag säkerhetskopiera allting igen. Vill inte riskera att bli av med alla foton.

Tänk om man skulle kunna få till en layout också - det känns väldigt länge sedan.
Jag saknar det. Måste nog försöka städa undan lite bland scrapsakerna och leta fram lite användbara foton så inspirationen får en chans. Nej go vänner, nu kallar sängen på mig. =)

På tal om inspiration - spana in allt som händer inne på Skrotboken i februari.
Utmaningar och tävlingar, den ena med scrappigt pris värde ca 500 kronor. Det vill ni inte missa.

onsdag 2 februari 2011

Blogg candy

Flitiga och gulliga essmo firar att hon fått helt otroliga 40 000 besök i sin blogg med att bjuda på en bloggcandy.
Kolla bara ...


Klart man vill vara med i den utlottningen. =)

Passa samtidigt på att titta runt bland allt fint som essmo skapar, där finns mycket att se.

Grattis till alla besöken essmo!