onsdag 30 mars 2011

Mer av sponsormaterial

Jag har ju fått den stora äran att skapa med material sponsrat av Pysslotektet under mars månad. Inläggen är presenterade i Skrotboken men jag har inte hunnit blogga själv.
Hög tid att göra bot och bättring. =)

Temat för sponsrings materialet är Glitter och glamour. Första delen med inspiration av melodifestivalen och den andra delen inspirerad av det faktum att det den 23e mars 1987 var premiär för den dagliga såpoperan Glamour på tv-nätverket CBS i USA.

Cissi och jag bestämde oss för att sikta in oss på festtema och dessutom på högklackade skor. Vill du se hela inlägget så hänvisar jag till detta inlägg i Skrotboken, det är värt ett besök då du dessutom får se vad Cissi hittade på. =)

Party dags och tid att skicka ut inbjudan ...


Redan här sätts prägeln på den kommande festen. Elegans, lagom med glitter och förstås glamour! Den högklackade skon ett måste!
Här har jag använt mig av de stiliga papprena från KaiserCraft för att framhäva elegansen, observera gärna att jag har använt mig även av kant-bården som extra utsmyckning. Till höger om skon skulle man möjligen kunna ha skrivit/stämplat "Inbjudan" eller "Välkommen" men eftersom jag saknar dylik stämpel och min handstil inte ger så särdeles elegant intryck har jag valt att ha all text på insidan av kortet.



Det drar ihop sig till festkvällen och det är dags för dukningen...


Den "färdiga" dukningen.



För lite extra bling, har jag gjort en servettring av den starkt cerise glitterfoamen/mossgummit. För att mildra lite av glittret fäste jag webribbon runt. Gjorde hål med håltång och snörde med likadant band som jag använt till de övriga alstren för att få en sammanhållande effekt.



Placeringskort är altid trevligt att ha, framför allt om inte alla gästerna känner varandra sedan tidigare.
Komplement vid dukningen är ett Meny-kort. Här kan antingen skrivas direkt i kortet alternativt fästas in ett tryckt lösblad. Liksom vid inbjudan ovan har jag avstått från att Skriva/stämpla in texten Meny (som även nu bör sitta till höger om skon fast på bakgrundspappret).
Även här går samma tema igen. Kaisercraft papper, återigen har jag använt mig av den vackra kant bården som dessutom fått lite extra bling med hjälp av en Sakura glitterpenna samt förstås - sko med dekoration.




En glasmarkör som samtidigt blir en gåva - ett mobilsmycke. Just här har jag ritat av skomallen (se inlägg i Skrotboken) på en bit krympplast - målat den och så in i ugnen. Det är ju hur kul som helst att arbeta med krympplast. Tänk bara på att den krymper till en tredjedel ungefär.
Om du som här vill göra ett hål - kom ihåg att göra det innan krympningen OCH att tänka på att även det blir mindre. Som syns på bilden har jag valt att inte klippa rent runt hela klacken. Det ger bättre stabilitet så här.


Mall till skon jag ritat och använt mig av finns att hämta inne i Skrotboken följ länkarna ovan.

Utöver det jag visat nu har jag även gjort ett litet minialbum på Idol- musiktema. Det bryr jag mig inte om att blogga här men du hittar Skrotbokens inlägg här.
Och en tutorial över hur du gör ett minialbum av ett papper finner du här.

Det var allt jag hann med idag. =)
Nu hög tid att avsluta dagen och förbereda sig för en förhoppningsvis god natts sömn.

Sov Gott!

onsdag 23 mars 2011

Julkort v 6 - 8

Jag har inte glömt att göra julkort även om jag har inte hunnit med att blogga de jag har gjort.
Nu ligger jag i och för sig back även med julkorten men det skall väl gå att hämta upp. Inte så många veckor som skiljer ännu så än finns det hopp.

Har varit lite dålig en tid och det märks naturligtvis även på pysselsidan.
Nå nu var det i alla fall dags att visa de kort som är klara.

På insidan är det embossat med guld.


Här; på insidan, la jag till några extra snöflinge stickers och stämplade dessutom text som silveremossades.


Detta var en för mig ny kortvikning. Alltid kul att testa andra varianter än de man brukar göra.

Jag har ytterligare ett kort som i princip är klart men det får vara till nästa gång. =)

måndag 14 mars 2011

Lycka!

Lycka kan vara många saker men just denna månad består den till stor del av att få sitta och leka med ett mycket trevlig sponsorspaket!
Under mars månad sponsras Skrotboken av Pyssloteket och jag är en av de lyckliga mottagarna av ett härligt kit med känsla av glitter och glamour!

Se bara här vad jag har fått att leka med ...


Kolla så mycket olika dekorationer som ingick i kitet!


och


Denna bild visar fram och baksida på de härliga KaiserCraft papprena i 6*12" som ingick i kitet.

Temat för vårt skapande har varit glitter och glamour inspirerat av Melodifestivalen bland annat.

I lördags presenterades det första inlägget med inspirationsalster till den tävling som nu pågår inne på Skrotboken som har en superfin vinst som också den sponsras av Pyssloteket. Här hittar du information om tävlingen!

Nåväl då skall vi väl se vad jag totade ihop ...
Först en layout där jag använt mig av remsor av KaiserCrafts papprena och en del av de metalldekorationer som fanns med i kitet. För mer information hänvisar jag till inlägget på Skrotboken.


Här är det lillstumpan och morfar som musicerar en julafton - för några år sedan, Huh vad tiden går fort!

Till den andra layouten använda jag förutom den svarta cardstocken också det för mig lite ovana materialet glitterfoam. Det här blev resultatet.



Det var det jag skapade på tema musik med glitter och glamour. Jag har ett minialbum som är på gång också men det inträffade både det ena och det andra vilket gjorde att jag blev försenad. Det kompletterar jag med sedan.
Om du tycker jag har använt lite av mitt material beror det på att det kommer ett inlägg till - det har gått åt en hel del material till detta! =)
Såååå nu får du vänta och se vad som kommer mera - ända till den 23e, för då är det dags för mer glitter!

Glöm nu inte haka på tävlingen och titta in i Skrotboken för att se vad Cissi hittade på med sitt paket!!!