tisdag 21 april 2009

Jag sliter ont...


Vi måste gräva runt huset för att byta dagvattenledningar samt en ny anslutning av invatten från det kommunala nätet. I dagsläget delas invattnet med grannfastigheten men när kommunen grävde i gatan i höstas så la de en ny anslutning till vår fastighet. Nu ska vi "bara" ansluta till denna.
Så bara är det nu inte - suck. Mängder av singel, stenplattor och växter har måst flyttas för att grävningen skall kunna göras. Av detta tar kroppen stryk - big time!
Kära maken har varit på jobb hela helgen så det är mest UT som fått kämpa. Nu är det klart för grävningsarbetet i alla fall - sen börjar det roliga MEN lika tunga anläggningsarbetet om igen.
För den som inte sett det innan så finns det bildbevis! Jag/vi har haft en trädgård där en gång. Inte bara uppkörd barmark och håligheter.




Det går inte att komma ifrån att det skall bli skönt när det är över!

2 kommentarer:

Emma sa...

Oj, vännen, du har det du gör!! Påta i trädgården är ju en sak, men det här...slit inte ut dig alldeles!!! (men ja...det måste ju göras, jag vet...)

Så fint ni ser ut att ha det!!

Må så gott!!
Kramar!!

maxell sa...

Va härlig trädgård ni har. Å bra placerad med lång växtsäsong. Nästan lite avis. Iofs ska jag inget säga för shit va saker som växer här utanför... Det borde onekligen grävas, rensas upp och omplaceras. Kanske något dessutom borde förpassas till sälla jaktmarker. Vi har trots allt just ingen öppen och tom plats här för att tex spela boll... :/